گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

رئیسی: دولت مسئله اشتغال را با جدیت دنبال می‌کند | آمار بیکاری کاهشی است

  • کد خبر: ۲۱۶۴۶۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
رئیسی: دولت مسئله اشتغال را با جدیت دنبال می‌کند | آمار بیکاری کاهشی است
رئیس جمهور گفت: دولت مسئله‌ی اشتغال را در دستورکار قرار داده و احیای واحد‌های تولیدی را دنبال می‌کنیم؛ ۷۰۰۰ کارگاه و کارخانه تاکنون به تولید بازگشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز در جشن ملی توانمندسازی ۱۰۰ هزار مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) طی سخنانی بیان کرد: کمیته امداد جزو اولین نهاد‌هایی بود که پس از پیروزی انقلاب تشکیل شد و برکات زیادی برای کشور ما داشته است.

وی با اشاره به احادیث اهل‌بیت (ع) و سفارش ایشان به نوع‌دوستی و کمک به دیگران، اظهار داشت: این مهم در آموخته‌های اهل‌بیت (ع) قرار دارد و بسیار به آن، توصیه شده است. هرکس در هر جایی بتواند یک انسان را مدد کند، جایگاه ویژه‌ای دارد و ائمه به ما آموخته‌اند که بهترین کارها، خدمت‌رسانی و مدد به دیگران است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروزه مردان و زنان نیکوکار بدون اینکه به کسی اعلام کنند، به مددجویان کمک می‌کنند، خاطر نشان کرد: در سفر اخیر به سیستان و بلوچستان، اهالی مناطق سیل‌زده می‌گفتند هلال احمر به ما کمک کرده و استفاده می‌کنیم ولی برخی بسته‌ها را به مردم آن‌سوی مرز یعنی مردم پاکستان دادیم تا آنها هم که گرفتار سیل شده‌اند، بی‌بهره نباشند.
رئیسی اضافه کرد: چنین افرادی شاید خودشان هم توانگر نباشند ولی به هم‌نوعان خود کمک می‌کنند؛ این از ویژگی‌های ملت ایران است.

وی با یادآوری دوران کرونا و برخی اخبار درباره غارت فروشگاه‌ها در اروپا و غرب، بیان کرد: ما چنین صحنه‌هایی را در ایران شاهد نبودیم و با رزمایش کمک مومنانه‌ی مردم نسبت به یکدیگر، توانستیم از آن شرایط سخت عبور کنیم و آن حوادث را نداشته باشیم. مردم به‌فکر یکدیگر هستند و این جلوه‌ی زندگی مومنانه‌ی ملت ماست.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: امروز همگان به کمیته امداد اعتماد دارند و این اعتماد موجب شده مردم توجه بیشتری به این مجموعه داشته باشند. طبق گزارش‌ها، محور کار در این کمیته توانمندسازی و خودکفایی مددجویان است.

رئیسی با تأکید بر اهمیت اشتغال، گفت: دولت مسئله‌ی اشتغال را در دستورکار قرار داده و احیای واحد‌های تولیدی را دنبال می‌کنیم. ۷۰۰۰ کارگاه و کارخانه تاکنون به تولید بازگشته و این اهمیت بالایی دارد.

وی عنوان کرد: اینکه ۱۰۰ هزار مددجو در این کمیته به توانمندی رسیدند، بسیار ارزشمند است. مهم این است که کمیته امداد کمک کند تا مددجویان بتوانند بر پای خود بایستند و خودکفا شوند. امروزه در کشور شاهد هستیم که آمار بیکاری کاهشی شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->